Menu Dixhitale

Krijojme Menu Dixhitale per Biznesin tend !

E menaxhueshme nga ju dhe me dizajn te vecante dhe QR templates qe e bejne me praktike.

SKANOJE "Test Restorant" dhe shikoje si do duket menuja.